The players

(well, some of them..)

eddy_tony_ella_ken_1
ardi3_Goen in brown

pe_wahyu_1

bondan2
timun_1dian_casual_

wulan

Eye of the beholder

These are no photographs

But frames of memories

Nor are these mere players

They are storytellers

For each image is a story

Flashes of you and me

aho_tomi_afit_finda_uzen_bagus_90

Advertisements

8 thoughts on “The players

    • Hehe.. sugeng rawuh, Bu Habibuw. Gini Mak Wul. Krn gak yakin orang sbangsa-
      stanahair (halaah..) doyan blog ginian, jadi mlah bkin versi internasional skalian (maunya). Kan, nyari orang yg lg main game ini susahnya seampun2 (kalo sekak ato keplek mah gampang 🙂 ). Yg mampir kbanyakan dr luar, kita gak da sparo, paling banyak amrik. Followernya malah sptnya luar smua (blm banyak).
      Tp utk komen, bs bhs linggis ato indonesia. Gak prlu pusing jaim, org bloggernya ndiri jg bs norak kok, liat ja jwbannya ke Mbak Dian (posting ‘Scrabble Head’). Ok?

    • yes, sometimes I know the meaning of words. but more often dont know… wkwkwkwkwkw 😀 kapan ada champion scrabble lagi Mas Bos?? Oke oke semoga blog ini mendunia seantero raya… eh mas cerita yang katanya aku mukul ular dimana? aku mau baca, kali aja bisa inget… hehehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s